Individkraft Långedrag

Daglig verksamhet , LSS

En daglig verksamhet på dina villkor

Välkommen till oss på Individkraft Långedrag, här kan du vara dig själv. Söker du en kreativ daglig verksamhet som erbjuder många olika aktiviteter? Då har du kommit rätt!

Flera personer sitter och har hantverk tillsammans med handledare. De klipper och klistrar med papper i olika färger.

Om verksamheten

Vår verksamhet vänder sig till dig med en diagnos inom autismspektrumet eller som har en intellektuell funktionsnedsättning. Vi erbjuder en individuellt anpassad daglig verksamhet där dina behov, intressen och mål står i största fokus.

Vi har många olika aktiviteter inom skapande och kreativitet. Vare sig du gillar gaming, konst och hantverk eller musik, film och foto så finns en plats för dig hos oss. På vår dagliga verksamhet väljer du själv vad du vill jobba med.

Miljön

Vår verksamhet ligger i Långedrag, med närhet till natur, hav och trevliga promenadstråk. Hit kan du ta dig kollektivt med buss och spårvagn eller med bil och färdtjänst.

Individkraft Långedrag har stora öppna ytor i sina lokaler, anpassade för olika aktiviteter. Du väljer själv om du vill jobba i grupp eller om du föredrar att jobba mer enskilt.

Våra handledare

Hos Individkraft Långedrag finns erfarna handledare som jobbar inom de olika verksamhetsområdena. Här finns konstnärer, musiker och gamers, alla med en bakgrund inom målgruppen. Vi på Individkraft brinner för vårt jobb och för att skapa den bästa verksamheten för våra deltagare. 

Fakta Långedrag LSS
Kontaktuppgifter
Karta och väginformation

Nyfiken på oss?

Välkommen på Studiebesök

Våra aktiviteter - för meningsfullhet och utveckling!

Ansökan daglig verksamhet

1). Beslut

Du behöver ha ett LSS beslut för att söka plats hos en daglig verksamhet.

2). Ansökan

Du kan ringa eller mejla Individkraft för att boka in ett besök.

3). Studiebesök

Du kan komma på ett besök själv, med handläggare och/eller med närstående.

4). Ditt val

Du väljer själv om du vill börja hos oss. Tillsammans planerar vi för uppstart.