Daglig verksamhet

Meningsfull sysselsättning inom LSS

Individkrafts dagliga verksamheter

På Individkraft hittar du Dagliga verksamheter med många spännande arbetsuppgifter och aktiviteter.

Brinner du för hantverk, media, hälsa, musik, gaming eller att göra saker för att må bra?  Då har Individkraft en värld av möjligheter för dig att utforska och utvecklas inom.

Våra engagerade handledare har många års erfarenhet inom sina områden.  Här finns hantverkspedagoger, musiker, konstnärer, mediaproducenter, och många fler. Vi på Individkraft brinner för vårt jobb och för att skapa den bästa verksamhet vi kan för dig som deltagare.

Vi har verksamheter i Stockholm, Göteborg och Örebro. Där erbjuder vi anpassade aktiviteter för dina intressen och behov. I en trygg miljö, stödjer vi dig och hjälper dig att växa.

Handledare ger deltagare stöd och hjälp. Handledare hålelr om tjej med downsyndrom.

För dig med passion för hantverk och konst

Ta möjligheten att arbeta med en mängd olika material och tekniker. Från sy- och stickprojekt till textiltryck. Här kan du låta din kreativitet flöda och skapa unika konstverk

För dig som älskar musik och samspel​

Ta chansen att utforska musikens värld oavsett om du är nybörjare eller har tidigare erfarenhet. Lär dig spela ett instrument, delta i bandverksamhet eller komponera dina egna låtar.​

För dig som vill arbeta med media och datorer

Allt från grundläggande datorkunskap till webbdesign och bildbehandling. Här möter tekniken kreativitet. Varje deltagare kan utveckla sina digitala färdigheter i en stödjande miljö.​

För dig som vill delta i arbetslivet

Det går att ha hela eller delar av sin Daglig verksamhet på en arbetsplats. Vi hjälper till att hitta en bra plats. Sedan ger vi stöd för att det ska fungera.

För dig som värdesätter hälsa och att må bra

Friskvård för att få bättre hälsa och må bra. Delta i allt från gruppträning till avslappnande mindfulness-övningar. Allt för att må bra både fysiskt och mentalt.

För dig som är gillar gaming och spelkultur

Gamespace erbjuder en unik möjlighet för dig som brinner för spel. Här kan du dyka djupare in i gamingvärlden, utveckla dina färdigheter och träffa andra med samma intresse. Det är en plats för lärande, gemenskap och roliga utmaningar.