Individkraft Hisingen

Daglig verksamhet , LSS

En daglig verksamhet på dina villkor

Välkommen till oss på Individkraft Hisingen, här kan du vara dig själv. Söker du en kreativ daglig verksamhet som erbjuder många olika aktiviteter? Då har du kommit rätt!

Handledare och deltagare har hantverk. Då målar i träverkstaden med en pensel..

Om verksamheten

Vår verksamhet vänder sig till dig med en diagnos inom autismspektrumet eller som har en intellektuell funktionsnedsättning. Vi erbjuder en individuellt anpassad verksamhet där dina behov, intressen och mål står i största fokus.

Vi har många olika aktiviteter inom skapande och kreativitet. Vare sig du gillar gaming, konst och hantverk eller musik, film och foto, så finns en plats för dig hos oss. På vår dagliga verksamhet väljer du själv vad du vill jobba med.

Miljön

Vår verksamhet ligger på Hisingen, nära Vågmästareplatsen. Här finns närhet till butiker, restauranger och gröna parker. Hit kan du ta dig kollektivt med buss och spårvagn eller med bil och färdtjänst.

Individkraft Hisingen har både mindre och större rum. Du väljer själv om du vill jobba i grupp eller om du föredrar att jobba mer enskilt.

Våra handledare

Hos Individkraft Hisingen finns erfarna handledare som jobbar inom de olika verksamhetsområdena. Här finns konstnärer, musiker och gamers, alla med en bakgrund inom målgruppen. Vi på Individkraft brinner för vårt jobb och för att skapa den bästa verksamheten för våra deltagare.

Fakta Hisingen LSS
Kontaktuppgifter
Karta och väginformation

Nyfiken på oss?

Välkommen på Studiebesök

Våra aktiviteter - för meningsfullhet och utveckling!

Ansökan daglig verksamhet

1). Beslut

Du behöver ha ett LSS beslut för att söka plats hos en daglig verksamhet.

2). Ansökan

Du kan ringa eller mejla Individkraft för att boka in ett besök.

3). Studiebesök

Du kan komma på ett besök själv, med handläggare och/eller med närstående.

4). Ditt val

Du väljer själv om du vill börja hos oss. Tillsammans planerar vi för uppstart.