LSS Daglig verksamhet i Stockholm

Individkrafts daglig verksamhet på Södermalm i Stockholm erbjuder spännande arbetsuppgifter i en harmonisk arbetsmiljö med stora möjligheter för dig som är beviljad LSS inom personkrets 1.
Hos oss placeras din individualitet främst och ligger till grund för vår filosofi – att varje människa är unik och fyller en viktig funktion.

Brett utbud av aktiviteter

Individkraft har ett stort utbud av arbetsuppgifter att erbjuda. Hos oss kan du vara med och spela musik tillsammans om du vill i vår Musikfabrik. Eller du kanske hellre vill syssla med hantverk och till exempel sy, sticka eller göra tryck på tröjor och väskor. Vi har även massor av intressanta arbetsprojekt i vår datasal. Här kan du arbeta med programmering, webbdesign eller ta datakörkort. Det fina hos oss är att du kan välja de sysselsättningar du vill en eller flera.

Musik Musik Musik

I Individkrafts Musikfabrik på Södermalm får din skapandeglädje fritt utrymme. Tillsammans spelar vi valfria låtar eller skriver musik själva. Alla är välkomna oavsett tidigare kunskaper. Hos oss kan du lära dig spela instrument som gitarr, trummor, keyboard och elbas. För dig som redan kan spela får du utvecklas från din egen nivå och spela med andra musiker som du trivs med. Eller du kanske vill lära dig att spela en ny musikstil tillsammans med andra?

Hantverk

Gillar du coola tröjor och är sugen på att trycka en helt egen design. Då är textiltryck något för dig. Man kan även trycka väskor, gardiner, dukar. Det är bara fantasin som sätter gränsen för vad du kan göra textiltryck på. Hos Individkraft på Södermalm kan du även sy, virka och sticka eller syssla med foto om du vill.  eller arbeta med tillverkning till vår webbshop. Vi samarbetar med många ideella föreningar som vi hjälper med olika form av tillverkning.

Datorkörkort och IT

Hos Individkraft är du välkommen att ta datorkörkortet om du vill lära dig grunderna inom IT. I detta ingår Officepaketet (word, excel, powerpoint, access) samt allmän IT-kunskap som är bra att ha med sig. Precis som i övriga arbetsuppgifter hos Individkraft behövs inga förkunskaper. Är du intresserad av att fördjupa dina kunskaper inom IT oavsett vilken nivå du är på arbetar vi till exempel också med programmering, bildbehandling av foto och vi gör hemsidor för dig som vill syssla med det. Alla är välkomna oavsett kunskapsnivå från nybörjare till proffs.

Vi arbetar tillsammans med dig

Ditt inflytande är viktigt hos Individkraft. Vi planerar dina aktiviteter hos oss tillsammans och du har alltid möjlighet att förändra innehållet i din verksamhet.
Vår personal brinner för sitt arbete och har alltid både utbildning och erfarenhet för sin uppgifter. Tillsammans skapar vi en verksamhet där alla kan trivas och hitta sin plats.

Välkommen till oss i Stockholm

Individkraft erbjuder vackert belägna lokaler centralt på Södermalm nära Slussen i ett nyrenoverat sekelskifteshus. Fantastisk arbetsmiljö och god närhet till buss och t-bana. Välkommen på besök och upptäck om Individkraft passar just dig.