SYSSELSÄTTNING enligt SoL

Individkraft sätter dig med psykiska- och sociala funktionsnedsättningar i centrum. Utifrån din individualitet anpassas dina arbetsuppgifter med fokus på att vara utvecklande för dig. Hos oss placeras Din individualitet främst och ligger till grund för vår filosofi – att varje människa är unik och fyller en viktig funktion.  Individkraft har ett stort utbud av arbetsuppgifter att erbjuda. Allt från olika typer av hantverk, måleri och foto till IT, konstruera hemsidor, jobba med Photoshop, ta datakörkort och programmering och mycket mer. För dig som vill arbeta på den öppna arbetsmarknaden har vi en studie- och yrkesvägledare som hjälper dig att bli matchad mot en arbetsplats.

Vårt kontor på Södermalm

Den gemensamma trivseln är viktig hos oss därför har vi gemensam frukost samt eftermiddagsfika en gång i veckan. Vi åker även på utflykter och gör intressanta studiebesök. Att alla får möjlighet att delta på sina villkor är viktigt tycker vi och att alla får utvecklas i ett socialt sammanhang utifrån sin unika individualitet. Vi erbjuder även en mycket uppskattad gruppterapi för deltagare som är intresserade.

För Individkraft är personalens kompetens och arbetslivserfarenhet mycket viktigt. Därför är högskoleutbildning ett krav. Hos oss arbetar det psykoterapeuter, beteendevetare, socionomer, hantverkspedagoger och arbetsterapeuter. Alla med lång arbetslivserfarenhet.

Individkraft är beläget nära slussen centralt på södermalm med goda möjligheter till buss och t-bana. Välkommen på studiebesök. Förutom att träffa oss och se vårt vackert belägna kontor och veta mer om våra arbetsuppgifter kan du få prova att bli matchad mot en arbetsplats internt eller externt som passar just dig.