Vi ser kraften inom individen

Viktig information för att undvika smittspridning (länk)

Individkrafts vision är att alla ska ges möjlighet att utvecklas utifrån sina unika förutsättningar. Vi arbetar med Daglig verksamhet enligt LSS samt med socialpsykiatrin och Sysselsättning enligt SoL.

Hantverk

Gillar du coola tröjor och vill göra en egen? Hos Individkraft gör vi textiltryck på tröjor, väskor och gardiner m.m. utifrån din design. Kanske vill du arbeta med foto, att sy eller sticka?
Individkraft erbjuder ett brett utbud av intressanta arbetsuppgifter inom hantverk.

Läs om oss och vår hantverksverksamhet i Mitt i
 

Musikfabriken

Hos oss kan du välja mellan många spännande och utvecklande aktiviteter och arbetsprojekt. Vill du spela musik tillsammans med andra eller lära dig ett instrument?
Här har du möjlighet att utvecklas utifrån dina egna förutsättningar. Alla är välkomna oavsett kunskapsnivå.

Datorer och IT

Individkraft erbjuder arbetsuppgifter inom IT för både nybörjare och proffs.
Du kanske vill lära dig grunderna om datorer och roliga saker att använda datorer till. Har du redan datorkunskap så kan du arbeta med programmering, bildredigering eller webbdesign.

Må bra!

På Individkraft har vi många aktiviteter för att du ska må bra – både till kropp och själ.
Vi har friskvårdspromenader varje dag där vi går en runda här på söder. Andra uppskattade aktiviteter är mindfulness, meditation, frigörande dans och stödjande samtal.

 

Vår kompetens

Vi som jobbar på Individkraft har stor erfarenhet av kreativa och människovårdande yrken. Individkraft har en bred kompetens samlad hos socionomer, psykoterapeuter, hantverkspedagoger, musiker och IT-pedagoger. Det är viktigt för oss att utgöra en konstruktiv skillnad i människors liv. Med erfarenhet, kunskap samt ett empatiskt förhållningssätt ger vi stöd och inspiration.

Vi växer snabbt tack vare att vår verksamhet blivit så uppskattad. Just nu är vi 20 personer anställda, men vi blir ständigt fler.

Individkraft är en plats där alla ska kunna trivas och utvecklas.