LSS Daglig verksamhet i Stockholm

Individkrafts daglig verksamhet på Södermalm i Stockholm erbjuder spännande arbetsuppgifter i en harmonisk arbetsmiljö med stora möjligheter för dig som är beviljad LSS inom personkrets 1. Hos oss placeras din individualitet främst och ligger till grund för vår filosofi – att varje människa är unik och fyller en viktig funktion.

Södermalm Daglig verksamhet erbjuder spännande arbetsuppgifter i en harmonisk arbetsmiljö med stora möjligheter för dig som är beviljad LSS inom personkrets 1. Hos oss placeras din individualitet främst och ligger till grund för vår filosofi – att varje människa är unik och fyller en viktig funktion.

Brett utbud av aktiviteter

Individkraft har ett stort utbud av arbetsuppgifter att erbjuda. Hos oss kan du vara med och spela musik tillsammans om du vill i vår Musikfabrik. Eller du kanske hellre vill syssla med hantverk och till exempel sy, sticka eller göra tryck på tröjor och väskor. Vi har även massor av intressanta arbetsprojekt i vår datasal. Här kan du arbeta med programmering, webbdesign eller ta datakörkort. Det fina hos oss är att du kan välja de sysselsättningar du vill en eller flera.

Vill du testa på arbetspraktik har vi många arbetsgivarkontakter inom många olika områden på arbetsmarknaden. Det rör sig om allt från hunddagis, musikaffär, klädbutiker till bilverkstäder och restaurang. En hel del av våra deltagare har fått arbete efter sin praktikplats om de vill.

Vi arbetar tillsammans med dig

Ditt inflytande är viktigt hos Individkraft. Såväl i arbetet med att tillsammans ta fram din genomförandeplan och för dig att hitta rätt aktivitet som hur du upplever vår service och personal. För Individkraft är personalens kompetens och arbetslivserfarenhet mycket viktigt. Därför är högskoleutbildning ett krav såväl som erfarenhet. Hos oss arbetar det psykoterapeuter, beteendevetare, socionomer, hantverkspedagoger och datapedagoger. Alla med lång arbetslivserfarenhet.

Välkommen till oss i Stockholm

Individkraft erbjuder vackert belägna lokaler centralt på Södermalm nära Slussen i ett nyrenoverat sekelskifteshus. Fantastisk arbetsmiljö och god närhet till buss och t-bana. Kom gärna på besök och upptäck om Individkraft passar just dig.

Datakörkort

Hos oss kan du ta data-körkort med stöd av erfarna handledare. Vi erbjuder även utbildning i webbdesign, e-handel och sociala medier etc.

Hantverk & Creativa

Här kan du arbeta med kreativt skapande inom textiltryck, sömnad, brodyr, stickning, virkning och andra tekniker inom handarbete samt akvarellmålning.

Musikfabriken

Här skapar vi och spelar musiki alla dess former. I huvudsak med gitarr, klaviatur, trummor, sång och bas. Men alla instrument är självklart välkomna.